Nieuws

 

Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Sittard was dit JBC De But, waarvoor in 2019 € 1.000,- is gespaard. Deze week ontvingen we dit mooie bedrag van de winkel in de vorm van een cheque.

Ruud Vliegen, retaildirecteur van Specsavers Sittard: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd. www.stichtingspecsaverssteunt.nl

 

Woensdag 20 september jl. was Petanque Club Echt bij ons te gast voor een uitwisseling, een uiterst gezellig treffen.

 

 

Onder een stralend zonnetje op zondag 9 april het toernooi voor de kinderen van Tsjernobyl.

 

De foto's van deze geweldige en sportieve dag vindt u in ons fotoboek. Iedereen hartelijk dank!

 

De organisatie is in handen van Jo Tummers, George van Kalken. Alex van der Klip en Jacques Kerckhoffs.

 

Tijdens de ledenvergadering van 1 november 2015 werd Pierre Moling benoemd als erelid van JBC de But.

 

Dit als dank voor vele jaren belangeloze inzet voor onze vereniging. Voor de bezoekers van onze accommodatie is hij een vertrouwd gezicht, waarbij hij als barvrijwilliger zorgt voor een kop koffie of een ander drankje.

 

Van harte gefeliciteerd en hartelijk dank!

Ontspannend  sportief en actief

Wellicht  heeft u jeu de boules al eens gespeeld tijdens vakantie in Frankrijk,België of Griekenland of elders én denkt u; JA! Dat was een leuk spel!  Inderdaad ! Jeu de boules is een spel dat niet aan leeftijd is gebonden! Onze leus is daarom ook “Kom Jeu de Boulen

Iedereen is welkom, jong en oud en zeker ook de mensen met een lichamelijke beperking!

 Het spel wordt meestal gespeeld door 2 teams van 2 personen (doublette) of  2 teams van 3 personen (triplette)  De boules variëren in diameter van 7,05 – 8 cm en in gewicht van 650 – 800 gram.  Voor het recreatief of competitief beoefenen van de jeu de boules sport hebben wij, “Jeu de Boules Club de But Sittard”, de beschikking over een accommodatie met 13 binnenbanen en 26 buitenbanen, kantine en sanitaire voorzieningen, gelegen aan de Sportcentrumlaan 32.

 Indien u interesse heeft in de jeu de boules sport kunt u geheel vrijblijvend 4 weken GRATIS meespelen met onze leden op de dinsdag e/o donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Van 20.00 – 20.30 uur wordt altijd pauze genomen om gezellig een drankje te nuttigen en e.e.a. te bespreken.

 Meld u Nu aan!, zodat wij u op een van de avonden kunnen begroeten.Kopje koffie e/o thee staat voor u klaar!

Aanmeldingen telefonisch: 046-4580377 dinsdag/donderdag 19.00 – 21.30uur. Uiteraard kunt u ook gewoon op de speeltijden binnenkomen.

     JBC de But Sportcentrumlaan 32 6136 KX Sittard tel. 046 4580377
Voor informatie over privacy klik hier.