Jeu de Boules

Ontspannend  sportief en actief

Wellicht  heeft u jeu de boules al eens gespeeld tijdens vakantie in Frankrijk,België of Griekenland of elders én denkt u; JA! Dat was een leuk spel!  Inderdaad ! Jeu de boules is een spel dat niet aan leeftijd is gebonden! Onze leus is daarom ook “Kom Jeu de Boulen

Iedereen is welkom, jong en oud en zeker ook de mensen met een lichamelijke beperking!

 

Het spel wordt meestal gespeeld door 2 teams van 2 personen (doublette) of  2 teams van 3 personen (triplette)  De boules variëren in diameter van 7,05 – 8 cm en in gewicht van 650 – 800 gram.  Voor het recreatief of competitief beoefenen van de jeu de boules sport hebben wij, “Jeu de Boules Club de But Sittard”, de beschikking over een accommodatie met 13 binnenbanen en 26 buitenbanen, kantine en sanitaire voorzieningen, gelegen aan de Sportcentrumlaan 32.

 

Wij promoten onze vereniging én de jeu de boules sport door families,buurt-en personeelsverenigingen de gelegenheid te bieden om onder deskundige begeleiding tijdens een gereserveerde middag of avond kennis te laten maken met onze sport door het spelen van een Mini-mix toernooi. Tevens bieden wij diverse arragementen aan, van koffie met vlaai tot een uitgebreid warm en/of koud buffet of BBQ.

 

Indien u interesse heeft in de jeu de boules sport kunt u geheel vrijblijvend 4 weken GRATIS meespelen met onze leden op de dinsdag e/o donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Van 20.00 – 20.30 uur wordt altijd pauze genomen om gezellig een drankje te nuttigen en e.e.a. te bespreken.

 

Meld u Nu aan!, zodat wij u op een van de avonden kunnen begroeten.Kopje koffie e/o thee staat voor u klaar!

 

Aanmeldingen telefonisch: 046-4580377 dinsdag/donderdag 19.00 – 21.30uur. Uiteraard kunt u ook gewoon op de speeltijden binnenkomen.

     Copyright © 2018 JBC de But. All Rights Reserved.