Jubileumweekend 2 en 3 juli

 
Dit jaar bestaat onze vereniging JBC de But Sittard 35 jaar. Om dit te vieren hebben wij een feestelijk open dag programma georganiseerd voor zaterdag 2 juli en zondag 3 juli.
 
Zaterdag 2 juli wordt er naast de open dag tevens een mini mix toernooi gespeeld aanvang 13.00 uur. Aan dit toernooi kan iedereen meedoen en het moet niet gezien worden als wedstrijd. Het is de bedoeling dat er met plezier gespeeld wordt en wij zodoende de jeu de boules sport een promotie geven.
Er is geen inschrijfgeld voor dit toernooi maar er zijn wel diversen prijzen te winnen. Indien u niet in bezit zijn van boules zijn deze bij ons (tegen borg) te leen.
 
Zondag 3 juli organiseren wij een toernooi met als deelnemers uitsluitend de leden van de jeu de boules verenigingen
die van onze hal gebruik maken. Aanvang stript 13.00 uur.
Het is tevens ook een unieke gelegenheid voor geïnteresseerden om het spel als toeschouwer te volgen en zich aan te melden om twee maanden proef te komen spelen op de dinsdag e/o donderdagavonden vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur.
 
Op beide dagen zijn koffie, thee en dranken verkrijgbaar aan onze club bar en is catering aanwezig in de vorm van soep. broodjes hamburger, kroket of frikandel
.
Ons bestuur en leden staan graag voor u klaar met alle vragen betreffende de jeu de boules sport.
 
JBC de But is gevestigd aan de Sportcentrumlaan 32 in Sittard. U bereikt onze accommodatie door vanaf de Dr.Nolenslaan de Sportcentrumlaan in te gaan richting zwembad de Nieuwe Hateboer . Na 100 meter gaat u links af de grote parkeerplaats op tegen over Hogeschool Zuid (vlak vóór de brug over de beek) U steekt de parkeerplaats over en volgt de smalle geasfalteerde weg. Na een bocht naar links ziet u onze hal recht voor u liggen. Op de grote parkeerplaats kunt u vrij parkeren en (beperkt) bij onze hal.

     JBC de But Sportcentrumlaan 32 6136 KX Sittard tel. 046 4580377
Voor informatie over privacy klik hier.